Kars’ı uçuran kazcı kadınlar - Pazar Sabah Haberleri

 
Kars’ı uçuran kazcı kadınlar - Pazar Sabah Haberleri Kars’ı uçuran kazcı kadınlar - Pazar Sabah Haberleri

Babası 47 yaşında kalp krizinden vefat ediyor. Başarılı insanların kaderinde mutlaka bir öğretmen dokunuşu olur. "O yaşta bir çocuk olarak babamın yaptığı meslek olan hayvan tüccarlığını yapmam biraz zordu. Babasının yakın bir arkadaşı olan Alim Yavuz'un tayini İstanbul'a çıkınca, Suat Yılmaz'ı da yanında götürmesiyle, hayatının değişeceği kenti erken yaşta görmüş oluyor. Söz, Kars kazlarının İstanbul yemek kültürüne kazandıran Suat Yılmaz'da:YANLIŞ ALGININ ÖNÜNE GEÇTİK. Tekrar İstanbul'a dönmek istedim" diye anlatıyor ikinci İstanbul yolculuğunu. Suat Yılmaz'ın hayatındaki bu isim Alim Yavuz. . Bu ani kayıpla da en büyük evlat olan Suat Yılmaz'ın dokuz kardeşli ailenin başına geçmesine karar veriliyor. Klişe olacak ama Suat Yılmaz; başarıyla sürdürdüğü restoran işine komi olarak başlayıp bugünlere gelmiş. Ben de babamı kaybedince sanki memlekete biraz küsmüş gibiydim. . Ardahan'ın Göle ilçesindeki bir köyde dünyaya gelen Suat Yılmaz, 13 yaşına kadar burada yaşarken hayvan tüccarı babasıyla Anadolu'yu tanımış.

Kars’ı uçuran kazcı kadınlar - Pazar Sabah Haberleri

Ben de babamı kaybedince sanki memlekete biraz küsmüş gibiydim. Ardahan'ın Göle ilçesindeki bir köyde dünyaya gelen Suat Yılmaz, 13 yaşına kadar burada yaşarken hayvan tüccarı babasıyla Anadolu'yu tanımış. Babası 47 yaşında kalp krizinden vefat ediyor. "O yaşta bir çocuk olarak babamın yaptığı meslek olan hayvan tüccarlığını yapmam biraz zordu. Suat Yılmaz'ın hayatındaki bu isim Alim Yavuz. Babasının yakın bir arkadaşı olan Alim Yavuz'un tayini İstanbul'a çıkınca, Suat Yılmaz'ı da yanında götürmesiyle, hayatının değişeceği kenti erken yaşta görmüş oluyor. Bu ani kayıpla da en büyük evlat olan Suat Yılmaz'ın dokuz kardeşli ailenin başına geçmesine karar veriliyor. . . Başarılı insanların kaderinde mutlaka bir öğretmen dokunuşu olur. Klişe olacak ama Suat Yılmaz; başarıyla sürdürdüğü restoran işine komi olarak başlayıp bugünlere gelmiş. Söz, Kars kazlarının İstanbul yemek kültürüne kazandıran Suat Yılmaz'da:YANLIŞ ALGININ ÖNÜNE GEÇTİK. Tekrar İstanbul'a dönmek istedim" diye anlatıyor ikinci İstanbul yolculuğunu.