Sofranızda Ege esintisi: Zeytinyağlı deniz börülcesi tarifi

 
Sofranızda Ege esintisi: Zeytinyağlı deniz börülcesi tarifi Sofranızda Ege esintisi: Zeytinyağlı deniz börülcesi tarifi

. Afiyet olsun!",Deniz, yaşamın kaynağı ve bereketin sembolüdür. Soğanlar pembeleştikten sonra sarımsakları ekleyin ve kokusu çıkana kadar kavurmaya devam edin. . Pişen zeytinyağlı deniz börülcesini servis tabağına alın. Isınan yağın içine doğradığınız soğanları ekleyin ve pembeleşene kadar kavurun. . İşte, Zeytinyağlı deniz börülcesi tarifi",. İşte bu bereketli denizlerin en lezzetli sakinlerinden biriyle sofralarınızı şenlendirmenin zamanı geldi: zeytinyağlı deniz börülcesi. Uç kısımlarını kesip, iri parçalara bölün. Zeytinyağlı deniz börülcesi, sıcak veya soğuk olarak servis edilebilir. Akdeniz ve Egenin taze esintisi ve lezzetli sularından ilham alarak hazırlanan zeytinyağlı deniz börülcesi, sofralarınıza sağlık dolu bir lezzet sunuyor. Üzerine taze doğranmış dereotu veya maydanoz serpip servis yapın. Ardından rendelediğiniz veya doğradığınız domatesleri tencereye ilave edin ve suyunu salıp çekene kadar pişirin. Üzerine limon suyunu ve bir tutam tuzu ekleyin. Domatesleri rendeleyin veya küçük küpler halinde doğrayın. Eğer isterseniz kırmızı pul biberi de bu aşamada ekleyebilirsiniz. İşte, taptaze deniz börülcesinden muhteşem bir lezzet yaratmanız için adımlar. Bu nefis mezeyi yapmak için ihtiyacınız olanlar sadece birkaç basit malzeme ve bir tutam sevgi. . Deniz börülceleri yumuşayana kadar kısık ateşte pişirin. Domatesler suyunu çekince deniz börülcelerini tencereye ekleyin. Ancak çok fazla pişirmemeye özen gösterin, deniz börülcesinin tazeliğini koruması önemlidir. Malzemeler500 gram deniz börülcesi1 büyük boy soğan3-4 diş sarımsak2 orta boy domatesYarım çay bardağı zeytinyağı1 limonun suyuTuzKırmızı pul biber (isteğe bağlı)Dereotu veya maydanoz (servis için)HazırlıkDeniz börülcesini taze suda iyice yıkayın ve yapraklarını tek tek ayıklayın. Bir tencereye zeytinyağını alın ve orta ateşte ısıtın. Soğanı ince ince doğrayın ve sarımsakları ezerek püre haline getirin.

Sofranızda Ege esintisi: Zeytinyağlı deniz börülcesi tarifi

Isınan yağın içine doğradığınız soğanları ekleyin ve pembeleşene kadar kavurun. Uç kısımlarını kesip, iri parçalara bölün. Akdeniz ve Egenin taze esintisi ve lezzetli sularından ilham alarak hazırlanan zeytinyağlı deniz börülcesi, sofralarınıza sağlık dolu bir lezzet sunuyor. Pişen zeytinyağlı deniz börülcesini servis tabağına alın. . Deniz börülceleri yumuşayana kadar kısık ateşte pişirin. Soğanlar pembeleştikten sonra sarımsakları ekleyin ve kokusu çıkana kadar kavurmaya devam edin. İşte, Zeytinyağlı deniz börülcesi tarifi",. Bu nefis mezeyi yapmak için ihtiyacınız olanlar sadece birkaç basit malzeme ve bir tutam sevgi. . Afiyet olsun!",Deniz, yaşamın kaynağı ve bereketin sembolüdür. Ardından rendelediğiniz veya doğradığınız domatesleri tencereye ilave edin ve suyunu salıp çekene kadar pişirin. İşte, taptaze deniz börülcesinden muhteşem bir lezzet yaratmanız için adımlar. . Eğer isterseniz kırmızı pul biberi de bu aşamada ekleyebilirsiniz. . Bir tencereye zeytinyağını alın ve orta ateşte ısıtın. Üzerine taze doğranmış dereotu veya maydanoz serpip servis yapın. Üzerine limon suyunu ve bir tutam tuzu ekleyin. Malzemeler500 gram deniz börülcesi1 büyük boy soğan3-4 diş sarımsak2 orta boy domatesYarım çay bardağı zeytinyağı1 limonun suyuTuzKırmızı pul biber (isteğe bağlı)Dereotu veya maydanoz (servis için)HazırlıkDeniz börülcesini taze suda iyice yıkayın ve yapraklarını tek tek ayıklayın. İşte bu bereketli denizlerin en lezzetli sakinlerinden biriyle sofralarınızı şenlendirmenin zamanı geldi: zeytinyağlı deniz börülcesi. Soğanı ince ince doğrayın ve sarımsakları ezerek püre haline getirin. Ancak çok fazla pişirmemeye özen gösterin, deniz börülcesinin tazeliğini koruması önemlidir. Domatesler suyunu çekince deniz börülcelerini tencereye ekleyin. Domatesleri rendeleyin veya küçük küpler halinde doğrayın. Zeytinyağlı deniz börülcesi, sıcak veya soğuk olarak servis edilebilir.